NYE BÅTER

Ferretti 670

Ferretti sin nye modell er revolusjonerende med sitt nye design i denne klassen. Yachten er særs godt utnyttet, og er Ferretti sin egen gave til sitt 50 års jubileum. Her er det ikke spart på noe, og alt er bygd i eksklusive materialer. Interiør og eksteriør faller naturlig sammen, og gjør denne Yachtens inntrykk av en langt større Yacht! Yachten er også utstyrt med joystick med docking og cruise, som gjør den svært enkel og behagelig å manøvrere.

Pershing 5X

Vår nye Pershing 5X er en helt nyutviklet båt med fantastiske egenskaper. Den kan utstyres med Volvo IPS eller overflatedrev, med Cat 12,9l motorer og 2000HK!
Med denne motorisering vil båten kunne oppnå 42 knop!
Pershing har beholdt sine vakre linjer og rå sjøegenskaper i denne båten, samt utstyrt Pershing 5X som sine større båter.

Riva Rivamare 38 Open

Rivamare er en eksklusiv daycruiser/weekend cruiser med fullt utstyr pantry, et lekkert bad med egen dusj – og en stor dobbelseng under dekk.
Med en førerposisjon og en uteplass med 3 stoler i fartsretning, en stor sittegruppe med mahogny bord og ikke minst solplassen akter fremhever de detaljene som Riva kjent for. Legg merke til detaljene med mahogny dekk, skinn og krom i skjønn forening og kvaliteten som overgår det meste.

Riva Rivale 56

Nye Riva Rivale 56 er helt nyutviklet, og kommer i rekken av tidligere legendariske Riva Rivale.

Nye Rivale har fantastiske detaljer, og supermoderne interiør, og av det flotteste design som er å oppdrive.

Må sees og kjøres!

Ferretti 450 - Klar for prøvekjøring fra Tjuvholmen!!

Velutstyrt Ferretti 450 – Demobåt selges !
Båten er utstyrt med Seakeeper stabilisatorer, som gjør båten utrolig stabil, og er en helt ny måte å oppleve sjølivets gleder på.
Dette må prøves. Imponerende sjøegenskaper og topp utrustet båt.
Denne Ferretti 450 har to store cabiner, enorm mastercabin og stor vip-cabin(gjestecabin) med tilhørende bad.

BRUKTE BÅTER

Riva Rivarama 44

Den elegante Riva Rivarama er en sportscruiser som vekker oppsikt uansett hvor du ferdes, med et fantastiske design, kvalitet og materialvalg.
Den har stor cockpit, med grill, vask og kjølerom for solrike sommerdager.
Riva er verdensberømt for sin tidløse design, sjøegenskaper og ikke minst sine vakre linjer!

Riva Aquariva 33

Nypris kr 7.490.000,- Selges 3.300.000,- inkl. mva. Båten fremstår som svært velholdt og selges med garanti. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og visning. Dreamline Yachts er eksklusiv forhandler for Ferretti Group i Norge. Vi forhandler merkene; Riva, Ferretti, Pershing, Mochi, Itama og Custom Line.

Riva 75` Venere

Meget velholdt Riva 75` Venere , med 4 gjestecabiner og to crewcabiner.
To stk cabiner m/dobbeltseng, en cabin m/to enkeltsenger, en cabin m/en enkeltseng + to crewcabiner m/tre enkeltsenger.