NYE BÅTER

Pershing 5X

Pershing 5X er en nyutviklet båt med fantastiske sjøegenskaper. Den kan utstyres med Volvo IPS eller overflatedrev, med Cat 12,9l motorer og 2000HK!
Med denne motorisering vil båten kunne oppnå 42 knop. En båt med både stil og design i topp kvalitet, og samtidig eksepsjonelle fartsegenskaper.

Pershing 5X har store panoramavinduer med en 360 grader sikt. Materialvalget i båten er solid og av ypperste kvalitet.
Ta kontakt for brosjyre og mer informasjon

BRUKTE BÅTER FOR SALG

Leveringsklar Rivamare 38 - 2021 model

Rivamare 38 #59 .

Rivamare er en eksklusiv daycruiser/cabincruiser med fullt utstyrt pantry, et lekkert bad med egen dusj – og kabin på nedre dekk forut.
Med en førerposisjon og en uteplass med 3 stoler i fartsretning, en stor sittegruppe med mahogny bord og ikke minst solplassen akter, fremhever de detaljene som Riva kjent for. Unikt design og elegante linjer.
En stor motorisert luke i hekken skaper en stor badeplattform med 2 x solsenger. Båten er utstyrt med en elektrisk bimini for solrike sommerdager, og medfølger en heldekkende kalesjeløsning.

Rivamare 38 er drevet av 2 x Volvo Penta D6 400 som gir imponerende ytelse og maks fart 40 knop.
Båten er godt vedlikeholdt innendørs i Sandefjord på Framnes Maritime, hvor det er tatt årlig full service på motorer og generator.
Båten har et lavt antall driftstimer på kun 75 timer!

Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale privat visning. En fantastisk båt som bør sees!
Båten kan besiktiges etter avtale, og kan leveres omgående.

Leveringsklar Rivarama 44 - 2006 model

Velholdt Rivarama 44 #41 selges for kunde.

Denne Rivarama 44 fra 2006(levert 2007) er en ekte skjønnhet som kombinerer klassisk italiensk design med moderne prestasjoner. Riva er kjent for sitt unike utseende og elegante linjer.

Båtens interiør er like imponerende som dens ytre, med et godt stykke håndverk og luksuriøse detaljer. Den romslige salongen er smakfullt innredet og tilbyr komfortable sitteplasser for deg og dine gjester. Kjøkkenet er utstyrt med alt du trenger for å tilberede måltider om bord – blant annet grill, mikrobølgeovn, kokeplater, vask, 2 x kjøleskap & isbitmaskin. Båten er utstyrt med en elektrisk bimini for solrike sommerdager – og medfølger en heldekkende kalesjeløsning.

Rivarama 44 er drevet av to kraftige MAN V8-motorer som gir imponerende ytelse og fart(40knop).
Båten er godt vedlikeholdt og i god stand. Med et lavt antall driftstimer. Vinteren 2022/2023 ble alt av treverk restaurert, med nytt originalt mahogny-dekk fra Riva.

Ta kontakt for mer informasjon eller for å avtale privat visning. Båten kan besiktiges etter avtale på Dronningen, Oslo, og kan leveres omgående.

Leveringsklar Dolceriva 48 - 2022 model

Dolceriva 48, selges for kunde!

En 48 foter med ren luksus fra innerst til ytterst. Båten har i underkant av 150 timer og er lagret innendørs. Serviceintervall og vedlikehold er fulgt.
Med 2 doble lugarer og et stort ekstra lagringsrom på styrbord side, er dette en perfekt båt for et par eller en liten familie! Et velutstyrt bad med dusj, med egen inngang fra masterkabin.

Dolceriva 48 har en velutstyrt cockpit, salong og pantry. Pantry/byssa er utstyrt med koketopp, mikro/grill, vask, oppvaskmaskin, kjøleskap, isbitmaskin og Nespresso-maskin. I tillegg fullt utstyrt med alt av Riva-service. Den romslige salongen er smakfullt innredet og tilbyr komfortable sitteplasser for deg og dine gjester.
En hydraulisk/motorisert luke i hekken skaper en stor badeplattform hvor en kan nyte fine sommerdager nær vannet. Med tilhørende Opacmare-Passarelle i hekken.
Båten er utstyrt med en elektrisk bimini, hvor det medfølger en heldekkende kalesjeløsning for kjøligere dager.

Motorisert med 2 x Volvo Penta D13 1000 hk som gir imponerende ytelse og maks fart på 40 knop.
Båten leveres med Gyrostabilisator(seakeeper).

Ta kontakt for komplett utstyrsliste og mer info!